2023- 2024 PANSİYON KAYIT DUYURUSU

GÖLBAŞI ANADOLU LİSESİ

Hacı Şaban Özgen Kız Pansiyonu 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Pansiyon Kayıt Duyurusu

Pansiyon Başvuru ve Kayıt Takvimi

* 21-25 Ağustos 2023 Yatılılık Başvurularının Okul ve Kurumlarca Alınması

* 31 Ağustos 2023 Yatılılık Yerleştirme Sonuçlarının İlanı ve e-Pansiyon Üzerinden Kayıtların Sisteme İşlenmesi

PANSİYONA PARASIZ VEYA PARALI KABUL EDİLDİKTEN SONRA ÖĞRENCİNİN GETİRECEĞİ MALZEME VE EŞYALAR

Okulumuza kesin kayıtlar bittikten sonra tüm şartları taşıyıp pansiyona kesin kaydı yapılan öğrenciler okulların açıldığı gün yanlarında aşağıda yazılı malzeme ve eşyaları getireceklerdir:

S.NO

MALZEMENİN / EŞYANIN CİNSİ

1

Pijama, Terlik, Çorap, Yüz Havlusu, Banyo Havlusu, İç Çamaşırı, Diş Fırçası, Diş Macunu, Askılık, Tuvalet kağıdı, Peçete

2

Tuvalet terliği, kat  terliği, Banyo için şampuan, sabun ve gerekli malzemeler.

3

Dolap için orta boy asma kilit

Yastık, Battaniye, Nevresim

Sıvı deterjan, Yumuşatıcı

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI  PANSİYON KAYDI  İÇİN GEREKLİ BELGELER

DIŞARIDAN GETİRİLECEK BELGELER

YATILILIK İSTEK DİLEKÇESİ

2

AİLE MADDİ DURUM BEYANI ( EK:1 ) belgesi .(Çalışanlar maaş aldıkları yerden, emekliler maaş aldığı banka şubesinden, bunların dışındakiler Muhtara onaylatacaklar.) ( Yıllık gelir toplamının fert başına düşen sınır miktarı 2022 mali yılı için 46.000 TL (kırk altı bin TürK Lirası )’yi geçmemesi gerekir.

3

İşçi, memur veya emekli iseniz Maaş Belgesi  (Aylar itibariyle 2022 yılına ait 12 aylık toplam gelirini gösteren belge)

4

Serbest meslek çalışanı iseniz Vergi Levhanız veya SGK İle ilgili sigorta durum belgeniz. )

5

1-    Çiftçi (Tarım yada hayvancılık) iseniz Sosyal güvenlik kurumuna kayıtlı olmayıp maaş almadığına dair belge

(Anne ve baba için ayrı yapılacak;)

2-   Tarım Müdürlüğü tarafından ailenin bir yıllık gelir durumunu gösterir belge (2022 Yılı)

6

Eşler ayrı ise ÖĞRENCİNİN VELAYETİNİ GÖSTEREN MAHKEME KARARI.

7

Burslu olduğunu belirten yazı (Bursu var ise mezun olduğu okuldan alınacak)

8

2021-2022 Eğitim Öğretim yılında DİSİPLİN CEZASI ALMADIĞINA VE SINIF TEKRARI ETMEDİĞİNE DAİR YAZI. (Öğrencinin mezun olduğu ortaokuldan alınacak)

9

Yatılılığa engel bir halin olmadığına dair SAĞLIK RAPORU.

(Yatılı pansiyonda kalmasında sakınca yoktur ibaresi mutlaka yazılacak.)

10

AİLENİN TAMAMINI İÇEREN NÜFUS KAYIT ÖRNEĞİ (Nüfus idaresinden alınacak ve aile reisi kendi adına alacak. Babanın bakmakla yükümlü olduğu kişiler belirtilecek. Öğrenci adına alınmayacaktır.)

11

Velinin ve çalışıyorsa eşinin bakmakla yükümlü olduğu anne ve babası ile ilgili tedavi yardım beyannamesi, varsa bakmakla yükümlü olduğu diğer şahıslarla ilgili mahkeme karar örneği

12

2 adet Yeni çekilmiş Vesikalık Fotoğraf (Öğrencinin)

13

Öğrenci Nüfus cüzdanı fotokopisi

14

Yerleşim yeri (İkametgah)belgesi

15

Velinin Nüfus cüzdanı fotokopisi

1

Pansiyon Taksit Makbuzu  (Paralı Yatılı ise)

Veli Sözleşmesi (Form-1)

Öğrenci Sözleşmesi (Form-2)

4

Evci İzin Muvafakat Belgesi. (Form-3)

5

Çarşı İzin Muvafakat Belgesi. (Form-4)

6

Veli İzin Belgesi. (Form-5)

7

Veli Tayin Belgesi (Vermek İsterse) (Form-7)

8

Etüt merkezine katılma İzin Belgesi (Etüt merkezine  gidecekse) (Form-8)

( )

Öğrenci Bilgi Formu (EK-2)

( )

VELİNİN KAYDA GELİRKEN GETİRMESİ GEREKEN EVRAKLAR İÇİN TIKLAYINIZ.

22.07.2022 888